2015-10-05 09:23:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma sikert sikerre halmoz

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója a Mars, nagyon közel áll a Jupiterhez. Mostanában nem kíméli magát, mindent bedob az érvényesülés érdekében, és a legjobb formáját hozza. A sikerek önt igazolják, de nincs kizárva, hogy egészsége látja kárát a megerőltető hajtásnak. Igyekezzen pihenni. Valamelyik családtagja tartogat önnek egy kis meglepetést - nem fog unatkozni, ettől ma nem kell félnie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Uralkodó bolygója, a Vénusz nemsokára jegyet vált, és a Szűz jegyében folytatja útját. Kissé ingerlékeny hangulatban lehet ma, mindent dérrel-dúrral csinál. Sok dolgot elintéz, belső nyugtalansága mégsem szűnik, azt csak a kedvese csillapíthatja vigasztaló simogatásával.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr hátráló mozgásban van, de a Mérleg jegyéből segítséget ad önnek. Ma sikert sikerre halmoz, sok elismerésben lesz része. Azért ne feledje, hogy sajnos ez az időszak sem tart örökké, és ha most haragosokat szerez, azzal megnehezíti az életét…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Az utálatos hétfő is tud néha szép és kellemes lenni, ilyen ez a mai nap is. Minden jobban megy, mint ahogyan várta, a munkába is hamar belerázódik. Könnyed, játékos hangulata átragad a többiekre is, így jó kedvűen és gyorsan telik a nap.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap kellemesen kapcsolódik a Holdhoz. Jól kezdődik ez a nap, és ha képes alkalmazkodni másokhoz, ugyanígy is folytatódik. A csillagok segítik önt a tervei végrehajtásában. Szép nyugodtan haladva kevesebbet hibázhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr hátráló mozgásában látható. A megszokott rutin szerint telik a nap, az átlagosnál is kevesebb munkával, így még unalmasabbá téve az amúgy sem túl szórakoztató hétfőt. Abban reménykedhet csupán, hogy váratlan telefonhívása érkezik, és olyan hírt kap, amely felvillanyozza…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz éppen elhagyni készül az Oroszlán jegyét. Talán túlbecsülte a képességeit, és azért nem halad a feladataival. Az is elképzelhető, hogy túlterhelte a szervezetét, és emiatt kezeli rosszul a stresszt. Vonja le a tanulságot, hogy legközelebb ne kerüljön hasonló helyzetbe.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most tényleg nem lehet oka a panaszra. Annyi kellemes meglepetés érheti ma, mint máskor hetek alatt sem. Úgy látszik, az ősz az ígéretek beteljesülésének ideje. Használja ki a kedvező lehetőségeket, mert a későbbiekben ezek nem lesznek ennyire kecsegtetőek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nagyon hullámzó lesz a hangulata. Apróságok is felbosszantják, kis sikertelenségek is elvehetik a kedvét a munkától. Időnként azonban visszanyeri az optimizmusát, egy kedves gesztus a kollégái részéről elég ahhoz, hogy ismét jó hangulatba kerüljön. Este indulatos lehet, vigyázzon, nehogy akaratlanul is megbántson valakit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr hátráló mozgásában látható. Ma csak a halaszthatatlan feladatokat végezze el. Használja fel ezt a napot szemlélődésre, tanulmányozza a környezete reakcióit, később ez nagy hasznára válhat. Ne morgolódjon semmiért. Ha feszültnek érzi magát, ússzon egyet, vagy sétáljon. Higgye el, hogy ez mindennél többet ér.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Uralkodó bolygója, az Uránusz kedvezőtlen helyzetben van. Kissé fáradtan, ám nagyon derűsen láthat neki a tennivalóinak, de sajnos a munkahelyén rossz a hangulat. Igyekezzen haza, és a kis családjával együtt menjenek moziba.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kipihenten minden könnyebben megy, a „taposómalom” is. Automata módjára végzi a munkáját. Hiába, a gyakorlat, a beidegződött mozdulatok, a rutin – mindennek előnyei is vannak. Közben rengeteg mindenre jut idő. Gondolja végig, mit szeretne vásárolni, mosni is kellene, sőt a csekkeket is fel kellene adni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: